Applicatie ontwikkeling

Wij bouwen software systemen voor bijna elke denkbare branche en platform. Mobiele applicatie, (intra)net applicatie of enterprise systeem, u kunt bij ons terecht.

Als ervaren software ontwikkelaars hebben we alles in huis om uw project tot een succesvol einde te brengen. Ons team werkt met moderne tooling en volgens moderne inzichten, zoals met een Agile methode, continue integratie en met een modern versie beheer systeem.

Werkt u met uw eigen tooling of met uw eigen standaarden, methoden of technieken? Ook geen probleem. Wij passen ons gewoon aan uw werkwijze aan. Wij zijn flexibel!

  Coaching

Loopt u of uw bouwteam ergens op vast? Performt het team niet zoals u het zou willen? Wij kunnen voor u in kaart brengen wat er veranderd kan worden.

Soms kan een IT team gewoon even vastlopen. Alles draait niet zoals het zou moeten en alles lijkt onveranderlijk vast te zitten. Onze scan brengt eenvoudigweg aan het licht waar er verbeterpunten zijn. Een team dat lekker in zijn vel zit is eenvoudigweg productiever en zal harder voor net die ene deadline kunnen gaan.

Onderdeel van onze scan zijn gesprekken met de mensen in het bouwteam zitten en met mensen die met het bouwteam te maken hebben. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de hulpmiddelen die het team tot zijn beschikking heeft en de werkwijzen die ze hierbij hanteren.

Soms kan het maken van duidelijke afspraken over bijvoorbeeld verantwoordelijkheden al net dat ene duwtje in de goede richting zijn!


  Helder

Communicatie is belangrijk, vooral bij het uitvoeren van projecten. Onze Agile aanpak van projecten geeft u de zekerheid dat er op tijd opgeleverd wordt.

Kort gezegd werken we in korte (2- of 3 wekelijkse) cycli om steeds de op dat moment belangrijkste functionaliteit op te leveren.

Hierdoor:

  • Krijgt u eerder wat u nodig heeft;
  • Kunt u elk moment bepalen of het systeem "af genoeg" is;
  • Heeft u regelmatig terugkoppeling of het project op tijd loopt.

Onze ervaring met deze werkwijze is dermate positief dat we al onze project op deze manier uitvoeren, hoe klein deze ook zijn.